Op zoek naar een vakkundige fysiotherapeut en u woont in Amstenrade? Maak dan kennis met Fysiotherapie Fysio Kluis Geleen, gelegen aan de Kluis in Geleen.

Twee fysiotherapeuten, vier handen en verschillende specialisaties. Bij Fysio Kluis zijn het de handen die aanzetten tot bewegen. Deze handen worden vanaf de oprichting in 1992 gestuurd door een enthousiaste passie voor het vak gericht op herstel van lichaam en geest.

Fysio Kluis in Geleen is een gerenommeerd adres voor fysiotherapie. Yvonne Dresen en Mike Heijdendael zwaaien vakkundig de scepter. Ieder beheerst een eigen specialisatie, met oog en oor voor de patiënt. Het verminderen van pijn en het verbeterde functioneren van het lichaam staan bij de behandelingen centraal. Met oprechtheid voor de persoon en de kwaliteit van het leven…

In onze praktijk staat de patiënt altijd centraal. Wij, fysiotherapeuten Yvonne en Mike, zijn gespecialiseerd en zorgen altijd voor maatwerk en voor een deskundige, persoonlijke behandeling. Welke behandeling u ook nodig heeft, we nemen altijd de tijd voor u en bieden voldoende individuele aandacht. Samen zorgen we voor een optimaal resultaat.

Beleef de fysiotherapie op onze dynamische manier. Tot ziens in onze praktijk.

Fysio Kluis
Yvonne Dresen en Mike Heijdendael

Fysio Kluis

Ervaart u ook ergens pijn of zijn er andere klachten waarvoor u behandeling nodig heeft?
Fysio Kluis is het vertrouwde adres om uw klachten aan te pakken middels fysiotherapie. Neem snel contact op om te zien wat we bij fysio Kluis voor u kunnen betekenen.