Veel mensen ervaren op een bepaald moment in hun levensloop nekpijn. Dit kan gepaard gaan met bewegingsbeperkingen en stijfheid van de nek of met hoofdpijn. Zeker mensen met een zittend beroep ervaren gemiddeld gezien vaker nekpijn. Nekpijn kan veroorzaakt worden door een verkeerde (werk)houding of simpelweg door te lang in eenzelfde houding te zitten. Ook kan het gebeuren dat men wakker wordt met nekpijn na het slapen in een verkeerde houding.
Stress of een hoge werkdruk zijn factoren die de kans op nekpijn vergroten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat tijdens deze coronapandemie, waarin veel mensen thuis werken aan een vaak minder goed ingerichte werkplek, mensen meer nekklachten ervaren. Nekpijn kan zeer beperkend zijn in het werk of de dagelijkse bezigheden. Dan biedt fysiotherapie bij nekklachten uitkomst.

Fysio Kluis

Ervaart u ook nekpijn of zijn er andere klachten waarvoor u behandeling nodig heeft?
Fysio Kluis is in regio Sittard-Geleen het vertrouwde adres om uw klachten aan te pakken middels fysiotherapie. Neem snel contact op om te zien wat we bij fysio Kluis voor u kunnen betekenen.