In Nederland zijn schouderklachten naast nek- en lage rug klachten de meest voorkomende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we veel patiënten met schouderklachten in de praktijk zien. Schouderklachten kunnen zorgen voor pijn, bewegingsbeperkingen, stijfheid en spierzwakte en kan ervoor zorgen dat men beperkt is in dagelijkse bezigheden, werk of sport.
Factoren die kunnen bijdragen aan het ontstaan van schouderklachten zijn bijvoorbeeld overbelasting, een afwijkende houding, veelvuldig dezelfde beweging maken of simpelweg een hogere leeftijd.

Fysiotherapie kan helpen om de pijn en beperkingen bij schouderklachten te verminderen.
Schouderklachten kunnen verschillende oorzaken hebben.
Bij Fysio Kluis zoeken we naar de oorzaak van de schouderklacht om zo een doelgericht behandelplan op te stellen en u zo snel mogelijk van uw schouderklacht af te helpen.

Fysio Kluis

Heeft u ook last van pijn in de schouder of zijn er andere klachten waarvoor u behandeling nodig heeft?
Fysio Kluis is in regio Sittard-Geleen het vertrouwde adres om uw klachten aan te pakken middels fysiotherapie. De fysiotherapeutische behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.
Neem snel contact op via 046-4749193 of kijk op www.fysiokluis.nl om te zien wat we bij fysio Kluis voor u kunnen betekenen.