Fysiotherapie Geleen

Wij geven graag houvast

Fysiotherapie Geleen: bij Fysio Kluis bent u aan het juiste adres. Als fysiotherapeut hebben wij een specialistische kijk op beweging in al zijn facetten. Onze organisatie binnen de praktijk is dan ook voortdurend in beweging en vraagt van ons een actuele aanpassing aan de zorgvraag van onze patiënten. Wij kiezen bewust voor een individuele benadering van iedere patiënt waarbij steeds de patiënt gedurende het hele zorgproces centraal staat en door dezelfde fysiotherapeut wordt behandeld. Zo kunnen wij bijvoorbeeld efficiënt inspelen op een wijziging in de zorgvraag. Door deze kleinschaligheid onderscheiden wij onze praktijk van andere, grote groepspraktijken, waar behalve fysiotherapie ook andere commerciële activiteiten plaatsvinden. Met onze aanpak zorgen wij er voor dat elke behandeling maatwerk is voor de individuele patiënt gedurende het hele zorgproces.

Wij bieden u graag die extra houvast!

Als fysiotherapeut hebben wij een specialistische kijk op beweging in al zijn facetten. Onze organisatie binnen de praktijk is dan ook voortdurend in beweging en vraagt van ons een actuele aanpassing aan de zorgvraag van onze patiënten. Wij kiezen bewust voor een individuele benadering van iedere patiënt waarbij steeds de patiënt gedurende het hele zorgproces centraal staat en door dezelfde fysiotherapeut wordt behandeld. Zo kunnen wij bijvoorbeeld efficiënt inspelen op een wijziging in de zorgvraag. Door deze kleinschaligheid onderscheiden wij onze praktijk van andere, grote groepspraktijken, waar behalve fysiotherapie ook andere commerciële activiteiten plaatsvinden. Met onze aanpak zorgen wij er voor dat elke behandeling maatwerk is voor de individuele patiënt gedurende het hele zorgproces.

Wij bieden u graag die extra houvast!

“Kleinschaligheid, kwaliteit en hygiëne….”

“Kleinschaligheid, kwaliteit en hygiëne….”

Onze fysiotherapeuten praktijk Fysio Kluis in Geleen ademt een welkome sfeer, is goed bereikbaar en persoonlijk ingericht.