Mike Heijdendael

(BIG nr. 49927653604)

Een jonge, enthousiaste fysiotherapeut met een frisse blik op de fysiotherapie

“Bij mij kunt u terecht voor vrijwel alle klachten aan het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om werk gerelateerde klachten, houding gerelateerde klachten of post-traumatische klachten (aan bijvoorbeeld de knie, rug, nek of schouders en nog veel meer). Tevens richt ik me op sport gerelateerde klachten of blessures (voorste-kruisband revalidatie, hamstringblessures, enkelblessures etc.). Daarnaast kunt u bij mij terecht voor postoperatieve revalidatie na een operatie aan bijvoorbeeld de knie, heup of schouder. Iedere klacht wordt behandeld met focus op de individuele patiënt voor een behandeling op maat middels oefentherapie, rektechnieken, mobilisatietechnieken, massage en adequaat informeren en adviseren. Zodoende streef ik ernaar om beperkingen zo spoedig mogelijk te verminderen of om patiënten om te leren gaan met restbeperkingen. Daarnaast behandel ik indien nodig aan huis.”

“Bij mij kunt u terecht voor vrijwel alle klachten aan het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om werk gerelateerde klachten, houding gerelateerde klachten of post-traumatische klachten (aan bijvoorbeeld de knie, rug, nek of schouders en nog veel meer). Tevens richt ik me op sport gerelateerde klachten of blessures (voorste-kruisband revalidatie, hamstringblessures, enkelblessures etc.). Daarnaast kunt u bij mij terecht voor postoperatieve revalidatie na een operatie aan bijvoorbeeld de knie, heup of schouder. Iedere klacht wordt behandeld met focus op de individuele patiënt voor een behandeling op maat middels oefentherapie, rektechnieken, mobilisatietechnieken, massage en adequaat informeren en adviseren. Zodoende streef ik ernaar om beperkingen zo spoedig mogelijk te verminderen of om patiënten om te leren gaan met restbeperkingen. Daarnaast behandel ik indien nodig aan huis.”

Mike Heijdendael scoort met een rapportcijfer van 9.4 op het klant ervaringsonderzoek (onafhankelijk uitgevoerd door Mediquest) boven het landelijk gemiddelde.

Klik op de afbeelding om het certificaat te bekijken.

Fysio kluis Mike

“Kleinschaligheid, kwaliteit en hygiëne….”

“Kleinschaligheid, kwaliteit en hygiëne….”

Onze praktijk ademt een welkome sfeer, is goed bereikbaar en persoonlijk ingericht.