Yvonne Dresen

(BIG nr. 09033496904)

Expert op het gebied van algemene fysiotherapie

“Kwaliteit is mijn doel, al ruim 35 jaar naamsbekendheid in de regio wat betreft postoperatieve, posttraumatische, sport gerelateerde, beroeps gebonden en gedrags georienteerde aandoeningen. Ik beoefen mijn vak met grote passie, kunde, interesse en ervaring met een optimaal resultaat voor u. Door mijn enorme ervaring richt ik mij vooral ook op de revalidatie van orthopedische operatie’s, zoals nieuwe knie, heup, schouder en wervelkolom. Doortastende stabilisatie en/of herstel van de functiestoornis middels oefentherapie, advisering en begeleiding, maar ook middels massage en electrotherapie, bij pijnverlichting. Zowel pre- als postoperatief kunt u terecht voor mijn behandeling. Behandeling aan huis is een van mijn jarenlange expertise. Alles om uw beweeg functies te optimaliseren.
Daarnaast zijn de adviezen en coaching op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning en leefstijl mijn passie om een algehele revitalisatie compleet te maken.
Een gedreven fysiotherapeute die voor kwaliteit en maatwerk staat.”

Kwaliteit is mijn doel, al ruim 35 jaar naamsbekendheid in de regio wat betreft postoperatieve, posttraumatische, sport gerelateerde, beroeps gebonden en gedrags georienteerde aandoeningen.
Ik beoefen mijn vak met grote passie, kunde, interesse en ervaring met een optimaal resultaat voor u.
Door mijn enorme ervaring richt ik mij vooral ook op de revalidatie van orthopedische operatie’s, zoals nieuwe knie, heup, schouder en wervelkolom. Doortastende stabilisatie en/of herstel van de functiestoornis middels oefentherapie, advisering en begeleiding, maar ook middels massage en electrotherapie, bij pijnverlichting.
Zowel pre- als postoperatief kunt u terecht voor mijn behandeling.
Behandeling aan huis is een van mijn jarenlange expertise.
Alles om uw beweeg functies te optimaliseren.
Daarnaast zijn de adviezen en coaching op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning en leefstijl mijn passie om een algehele revitalisatie compleet te maken.
Een gedreven fysiotherapeute die voor kwaliteit en maatwerk staat.

Yvonne Dresen scoort met een rapportcijfer van 9.6 op het klant ervaringsonderzoek (onafhankelijk uitgevoerd door Mediquest) boven het landelijk gemiddelde.

Klik op de afbeelding om het certificaat te bekijken.

“Kleinschaligheid, kwaliteit en hygiëne….”

“Kleinschaligheid, kwaliteit en hygiëne….”

Onze praktijk ademt een welkome sfeer, is goed bereikbaar en persoonlijk ingericht.